Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που πρέπει να ανανεώσει... χθες!

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που πρέπει να ανανεώσει... χθες!

Οι εξελίξεις τρέχουν στον ποδοσφαιρικό, με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να προσπαθούν εδώ και καιρό να κλείσουν τα… ανοιχτά μέτωπα του ρόστερ με διορθωτικές κινήσεις.

Μία από αυτές οφείλει να είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν: ο Σλοβένος χαφ κάνει πράγματα και θαύματα στα γήπεδα της Γερμανίας με την Εθνική του ομάδα για το EURO 2024.

Όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί πάνω του, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την Σλοβενία, με την κορύφωση να ήταν το Man of the Match βραβείο, κόντρα στο ισόπαλο παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία.

Όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό EURO, θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και η «πράσινη» ΠΑΕ θα του προσφέρει μια επέκταση της συνεργασίας τους με βελτιωμένους όρους αφού το υπάρχον deal είναι μικρό για τα δεδομένα του ποδοσφαιριστή.

Βρίσκεται σε ιδανική ηλικία αφού σε λίγες μέρες μπαίνει στα 26, είναι σταθερός χωρίς τραυματισμούς και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου που θεωρείται δεδομένο ότι θα φέρει υψηλές προτάσεις για την πώλησή του τα επόμενα χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News