Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» η διεξαγωγή του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» η διεξαγωγή του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος

Η φετινή διοργάνωση του «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει έναν… αστερίσκο δίπλα της, όπως τονίστηκε στην “Magic Euroleague” της WEB TV του SDNA.

Το ΟΑΚΑ έχει μετατραπεί σε… εργοτάξιο και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor προχωρά σε πολλές αλλαγές, με στόχο να αναβαθμίσει το «σπίτι» της και την εμπειρία που θα λαμβάνει το κοινό της.

Ως εκ τούτου, οι «πράσινοι» δεν είναι σίγουροι ότι θα προλάβουν να διοργανώσουν για άλλη μια χρονιά το «Παύλος Γιαννακόπουλος», ένα τουρνουά που πλέον αποτελεί θεσμό για την μπασκετική Ευρώπη.

Οι εργασίες που γίνονται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είναι πάρα πολλές, σε όλα τα επίπεδα και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα αν το «τριφύλλι» θα είναι έτοιμο για το τουρνουά του Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, στην εκπομπή ειπώθηκε πως αν τελικά διοργανωθεί το «Παύλος Γιαννακόπουλος», πέραν του πρωταθλητή Ευρώπη, Παναθηναϊκού, θα πάρουν μέρος και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αναντολού Εφές και Παρτιζάν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News