Παναθηναϊκός: Οι διατάξεις που «έδειξε» ο Αλόνσο ενόψει Europa League

Παναθηναϊκός: Ο Αλόνσο... τιμώρησε τον βοηθό του!

Οι πρώτες μάχες για τα προκριματικά του UEFA Europa League κοντοζυγώνουν στον ποδοσφαιρικό, με τον 49χρονο τεχνικό να προετοιμάζει… πυρετωδώς την ομάδα του.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο προσπαθεί από τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό, να περάσει στους παίκτες του την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και το πως θέλει η ομάδα του να είναι στο γήπεδο, ακόμα και τα σχήματα με τα οποία θα διατάσσεται σε αυτό.

Ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του UEFA Europa League, προσπαθεί να δοκιμάσει είτε πάνω σε διάταξη 4-2-3-1, είτε σε 4-3-3 ενώ τον είδαμε να λανσάρει για τις ανάγκες της άσκησης και το 4-4-2.

Εξυπακούεται πως ακόμη είναι νωρίς. Λείπουν αρκετοί παίκτες παλιοί αλλά και οι νέες μεταγραφές. Οι συνθήκες πίεσης δεν υφίστανται ακόμη, ενώ το επίπεδο θα ανέβει περισσότερο με τις νέες προσθήκες.

Όμως οι πρώτες πινελιές του κόουτς είναι εμφανείς και πάνω σε αυτές θα προσπαθήσει να εντρυφήσει την φιλοσοφία του, για να κάνει το τριφύλλι να «ανθίσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News