Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει 3 εκατ. ευρώ για τη στέγη και τον κλιματισμό του ΟΑΚΑ!
Ένα μεγάλο ποσό θα καταβάλλει ο Παναθηναϊκός για τη στέγη και τον κλιματισμό του ΟΑΚΑ σύμφωνα με τη Magic Euroleague.
Με βάση των προϋπολογισμό που έχει γίνει από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης συνολικά θα δαπανηθούν 3 εκατ. ευρώ για εργασίες στο ΟΑΚΑ ενόψει της νέας σεζόν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ για την στεγανοποίηση της σκεπής στο ΟΑΚΑ, κι άλλο 1,5 εκατ. για την ολική αλλαγή του κλιματισμού στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Τα συνολικά 3 εκατ. ευρώ που θα δαπανηθούν αφορούν αποκλειστικά μόνο τις συγκεκριμένες εργασίες, που φυσικά δεν θα είναι οι μοναδικές στην ολική αναμόρφωση του ΟΑΚΑ, που στόχο έχουν στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσουν ένα γήπεδο στα πρότυπα του ΝΒΑ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» το deal με μεγάλο χορηγό στη φανέλα
- Παναθηναϊκός: Κινητικότητα με Κηφισιά και πιθανή ανταλλαγή – τι εξετάζεται
- Παπαθεοδώρου: «Αυτά ισχύουν με τη "δυσμένεια" για Μπακασέτα και Τετέ»
- «Ο Μυστακίδης θέλει να αγοράσει τον ΣΚΑΪ - Πόσα χρήματα θέλει ο Αλαφούζος»
- Γιαννακόπουλος: Άναψε... φωτιά για μεταγραφή!