Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή... εκατομμυρίων στον Επτάστερο!

Μπράουν: «Σε αυτή την ομάδα θέλω να αγωνιστώ τη νέα σεζόν»

O Λορένζο Μπράουν είχε σημαντικό ρόλο στη σειρά-κόλαση με την Μακάμπι (ειδικά όταν χτύπησε ο Μπόλντουιν) κι ανταποκρίθηκε αρκετά καλά σε έναν ρόλο διττό, αφού έπρεπε να σκοράρει και να πασάρει.

Πιο σοφός κι έμπειρος πλέον, ο Αμερικανός έφτασε στην Αθήνα όπου αναμένεται να δείξει τις αρετές του και ως σκόρερ.

Ο κόσμος ίσως υποτιμάει λίγο αυτήν την πλευρά του παιχνιδιού του όμως ο τύπος έχει ανεπτυγμένα scoring instincts και μπορεί να είναι μαζί με τον Κέντρικ Ναν οι πιο παραγωγικοί των πρωταθλητών την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα έχει σωστή κουλτούρα και ομαδικό πνεύμα, στοιχεία που θα πέσουν ως φρέσκος σπόρος στο γόνιμο έδαφος των πρασίνων.

Ο Μπράουν δεν έχει το leadership του Σλούκα όμως διαθέτει πολλά συν σε σχέση με τον προκάτοχό του Λούκα Βιλντόζα (επιδραστικότητα, σταριλίκι) που δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Εξαιρετική κίνηση το δίχως άλλο, θα αποτελέσει βασική παραγωγική/δημιουργική πηγή στην επίθεση, θα ανοίξει τη γκάμα επιλογών σε όρους διαθέσιμων σχημάτων για τον κόουτς.

Αποκτώντας παίκτη σαν τον Μπράουν που κλικάρει τα κουτάκια του δυναμικού & macho χαρακτήρα που ψάχνει ο Αταμάν (έχοντας παράλληλα προδιαγραφές να εξελιχθεί περαιτέρω μέσα στο συγκεκριμένο σύστημα του Τούρκου) ίσως έχουμε ήδη μπροστά μας την μεταγραφή της σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News