Παναθηναϊκός ενδεκάδα: «Κλείδωσε» η θέση του Αράο στο Europa League

«Βραζιλιάνικο» στυλ από Αράο, 0-1 ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη - Δείτε το γκολ (vid)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Αυστρία και ο Ντιέγκο Αλόνσο συνεχίζει να φιλτράρει το ρόστερ του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Οι πράσινοι συνεχίζουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Αυστρία και στόχο έχουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και καλύτεροι αναφορικά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έρχονται πρώτα αλλά κι έπειτα για όλη τη σεζόν.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο φιλτράρει το ρόστερ του, ενώ παράλληλα βγάζει συμπεράσματα για κάθε παίκτη του, προκειμένου να φτάσει στη στελέχωση του ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα ο Ουρουγουανός τεχνικός φαίνεται πως ήδη έχει «κλειδώσει» στο μυαλό του μια συγκεκριμένη απόφαση κι αυτή έχει να κάνει με τη θέση του Γουίλιαν Αράο στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Με τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς, ο Αλόνσο δε σκέφτεται τίποτα άλλο από τη χρησιμοποίηση του Αράο στο κέντρο της άμυνας, όπως έγινε πέρυσι στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News