«Παίκτη σε αυτή τη θέση παίρνει ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν κάνει τον Επτάστερο... δυναστεία!

Κινητοποίηση υπάρχει στον Παναθηναϊκό προκειμένου να βρει τον τελευταίο παίκτη που του λείπει για να συμπληρώσει ένα εξαιρετικό ρόστερ και τη φετινή σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό μετά την προσθήκη του Λορέντζο Μπράουν ψάχνουν ακόμα έναν παίκτη, ο οποίος θα αποτελέσει και την τελευταία κίνηση της ομάδας που και φέτος θα διεκδικήσει όλα τα διαθέσιμα τρόπαια.

Μάλιστα ο Ιταλός δημοσιογράφος Αντρέα Καλτσόνι έδωσε το δικό του ρεπορτάζ ανάλογα με τη μεταγραφή και κυρίως τη θέση που ψάχνει παίκτη το Τριφύλλι, προκειμένου να κλείσει οριστικά το ρόστερ του.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Όπως έγραψα πριν από δύο εβδομάδες, ο Παναθηναϊκός θα πάρει έναν παίκτη στη θέση 4-5, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Ματίας Λεσόρ. Ίσως κινηθεί για έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και μακριά από το καλάθι.

Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ντάνιελ Τάις».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News