«Μπλόκαρε η υπογραφή συμβολαίου του Ρομάνο - Καραδοκούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ»

«Μπλόκαρε η υπογραφή συμβολαίου του Ρομάνο - Καραδοκούν Ολυμπιακός, ΑΕΚ»

Παρασκήνιο αναφορικά με τον Τιάγκο Ρομάνο στον Παναθηναϊκό αποκαλύπτει γνωστή αθλητική ιστοσελίδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το radar.gr:

«Πρώτα τον καλούν στην Εθνική Αργεντινής U 23. Μετά ακολουθεί ποστάρισμα του διάσημου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως τον θέλουν Λάτσιο/Φέγενορντ/Τορίνο. Και εσχάτως κοτζάμ Λιονέλ Μέσι του στέλνει βίντεο στο οποίο μαζί με τον συμπαίκτη του στην Αργεντινή, Ντε Πολ, εύχονται στο 18χρονο Τιάγκο χρόνια πολλά!!!

Και όλα αυτά ενώ είναι σε διαπραγμάτευση οι αποδοχές και οι όροι για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό!! Ο Τιάγκο Ρομάνο αναμφίβολα είναι σήμερα ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο της πράσινης Ακαδημίας, τον οποίο από τα 15 του χρόνια όλα τα μεγάλα ελληνικά μανατζερικά Γραφεία τον πολιορκούσαν αλλά ουσιαστικά την διαχείρισή του είχε πάντα ο πατέρας του και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Ρομάνο.

Τους τελευταίους μήνες ο σούπερ ταλαντούχος αριστερός εξτρέμ… πήγε στον μεγάλο Αργεντινό ατζέντη Χιντάλγκο ( έχει πελάτες τον Αλβαρές της Σίτι και τον … Παβόν που θέλει ο ΠΑΟ)! Κάτι που προφανώς… διευκόλυνε τις παταπάνω εξελιξεις και τον ντόρο που γίνεται για τον “μικρό” (έχει προτυπό του τον Ντι Μαρία).Όλο αυτό το σκηνικό μπλόκαρε – προς το παρόν – και την υπογραφή του συμβολαίου στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δεν υπολόγισε όλο αυτό το ξαφνικό…μπουμ με τον Τιάγκο Ρομάνο και το οποίο ισχυροποίησε την διαπραγματευτική θέση της πλευράς του νεαρού άσου,.”Βάζοντας” την πίεση πλέον στο κλαμπ για να μην τον χάσει.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, ενώ ο Τιάγκο Ρομάνο είχε ειδοποιηθεί πως θα ξεκινούσε προετοιμασία στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Διέγκο Αλόνσο και θα ακολουθούσε την ομάδα στο εξωτερικό, δεν… εμφανίστηκε στο Κορωπί, ούτε ταξίδεψε για το Σάλτσμπουργκ!!! Μάλιστα στην θέση του κλήθηκε από τον ΠΑΟ Β ο Κρυπαράκος! Τι είχε συμβεί πουν… αποσιωπήθηκε μάλιστα;

Η οικογένεια Ρομάνο ζητάει από τον ΠΑΟ μηνιαίες αποδοχές 4.000 ευρώ για τον Τιάγκο, αλλά κι ένα signing bonus ύψους 50.000 ευρώ !!! Συν, να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τον κόουτς Αλόνσο!!

Αρχικά οι πράσινοι δεν το δέχτηκαν, για αυτό και ο Τιάγκο Ρομάνο δεν είναι διαθέσιμος στον Διέγκο Αλόνσο για την προετοιμασία αλλά υπάρχει θετική αύρα (και όχι μόνο) πως θα επιτευχθεί deal done, με αμοιβαίες εκατέρωθεν υποχωρήσεις (οι περισσότερες από πλευράς ΠΑΟ). Λγεται άλλωστε πως καιροφυλακτούν… Ολυμπιακός και ΑΕΚ!!!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News