Καρπετόπουλος: «Για αυτό ο Μαρινάκης βγήκε ξανά πρόεδρος της Super League»

Καρπετόπουλος: «Από το παίζω όσο χρειάζεται του Γιοβάνοβιτς, πάμε σε έναν ΠΑΟ που παίζει πολύ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος αναφέρθηκε στις εκλογές της Super League και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα «Sportday»:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ κερδίζοντας την χθεσινή ψηφοφορία. Επί της ουσιας του δίνεται η δυνατότητα να ολοκληρώσει την προηγούμενη θητεία του, που διακόπηκε κάπως επεισοδιακά τον περασμένο χειμώνα. Πώς γίνεται οι ομάδες οι οποίες τον οδήγησαν σε παραίτηση με τη στάση τους λίγους μήνες πριν να τον ψηφίζουν τώρα; Νομίζω ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την επικείμενη αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ. Στον Μαρινάκη οι ομάδες οι οποίες είχαν ψηφίσει υπέρ της διακοπής της θητείας του, δεν του είχαν συγχωρέσει μία σειρά από επιστολές και επεισοδιακές παρεμβάσεις προς τη διοίκηση της ΕΠΟ, που προκαλούσαν καβγάδες που η πλειοψηφία των ομάδων δεν ήθελε.

Όμως η διοίκηση της ΕΠΟ που καυγάδιζε με τον Μαρινάκη αποτελεί παρελθόν. Σε λίγες μέρες ένα νέο συμβούλιο, υπό την προεδρία του Μάκη Γκαγκάτση, θα αντικαταστήσει αυτό που υπήρχε τον καιρό του Τάκη Μπαλτάκου. Οι πιο πολλές ομάδες δεν είχαν παράπονα από την προεδρία Μαρινάκη: τον θεωρούσαν και καλό διαπραγματευτή αφού επί των ημερών του τα χορηγικά έσοδα ανέβηκαν. Έκριναν ότι με το νέο συμβούλιο της ΕΠΟ ο ίδιος δεν πρόκειται να καυγαδίσει και ως εκ τούτου μπορεί να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του στη Λίγκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News