Παναθηναϊκός: Σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση - Τι συμβαίνει με τους φορ

panathinaikos-leoforos-gate-13-mysterious-player-paiktis

Προβλημάτων… συνέχεια στον ποδοσφαιρικό, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να καλείται να «χτίσει» το Τριφύλλι της επόμενης σεζόν με… απουσίες.

Πέρα από το γεγονός ότι μένουν μόνο λίγες εβδομάδες μέχρι τον πρώτο του παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον β’ προκριματικό του Europa League απέναντι στη Μάριμπορ ή την Μπότεφ (25/7 στο ΟΑΚΑ), ο Ουρουγουανός προπονητής καλείται να διαχειριστεί επιπλέον προβλήματα.

Ένα απ’ τα πιο σημαντικά «θέματα», ωστόσο, που θα πρέπει να επιλύσει ο τεχνικός του Τριφυλλιού, αφορά την κορυφή της «πράσινης» επίθεσης.

Κι αυτό διότι ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και η πρόκριση της Σλοβενίας στους «16» του EURO 2024, «συμπιέζουν» και άλλο την κατάσταση.

Ο Ιωαννίδης θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει τις θεραπείες στον «λαβωμένο» δεξιό ώμο του και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας σε δύο εβδομάδες, ήτοι στις 9-10 Ιουλίου. Έχοντας χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και με λιγοστό χρόνο μπροστά του για να είναι σε θέση να παρουσιαστεί 100% έτοιμος στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο Σπόραρ θα μείνει στη Γερμανία με τους Σλοβένους (μίνιμουμ) έως τις αρχές Ιουλίου και με σοβαρή πιθανότητα να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο τουρνουά.

Αυτό σημαίνει πως ο μοναδικός φορ με τον οποίο θα έχει δουλέψει απ’ το ξεκίνημα της προ- ετοιμασίας ο Αλόνσο, θα είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Κι αυτό σίγουρα πιέζει πολύ το πλάνο του…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News