Κοντός: Η μεγάλη αλήθεια για τη διαιτησία ντροπή και το παράδειγμα με Ναν
Ο Δημήτρης Κοντός πήρε θέση μέσω ενός Instagram story για όλα συμβαίνουν στη σειρά με τη Βαλένθια αναφέροντας το κυριότερο παράδειγμα όλων που είναι αυτό του Κέντρικ Ναν.
Ο Παναθηναϊκός είναι στο 2-2 με τη Βαλένθια με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους, την ερχόμενη Τετάρτη (13/05) στη «Roig Arena» με τον νικητή να παίρνει και το εισιτήριο για το Final 4 της Αθήνας.
Ωστόσο κανείς από τον «Επτάστερο» δεν μπορεί ν’ αγνοήσει όσα γίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών με πρωταγωνιστές τους διαιτητές των αναμετρήσεων που δε σφυρίζουν με σωστά κριτήρια.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κοντός με ένα Instagram story αναφέρθηκε στο θέμα και έθεσε ως παράδειγμα τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος στα τελευταία 102 αγωνιστικά λεπτά δεν έχει κερδίσει φάουλ, όπως σχετικά αναφέρει το story.
Δείτε την ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)