«Ο Παναθηναϊκός τσέκαρε Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, ο Ιωαννίδης θα πουληθεί»

Αυτόματο προσχέδιο

Τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα έχει βάλει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Δημοσίευμα από τη Βραζιλία, θέλει τον Παναθηναϊκό να «ψάχνεται» για το «μπαμ» με τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ της Φλαμένγκο, Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα.

Αν και η απόκτηση σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό δεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, στη Βραζιλία κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος του Τριφυλλιού για τον φορ της Φλαμένγκο. Παράλληλα, σημειώνεται πως θα πουληθεί από τους Κυπελλούχους Ελλάδος ο Φώτης Ιωαννίδης.

Δυνατά στο «κόλπο» της απόκτησης του Μπαρμπόσα φαίνεται πως έχει μπει και η Παλμέιρας, τη στιγμή που υπάρχει και το ενδεχόμενο, ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει στη Φλαμένγκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, στην Ίντερ και την Μπενφίκα, ενώ έχει καταγράψει και 18 συμμετοχές (5 γκολ) με την εθνική ομάδα της πατρίδας του!

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News