Σάσα Βεζένκοφ: Το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του μετά το trade (vid)

Σάσα Βεζένκοφ: Το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του μετά το trade (vid)

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου έδωσε τη δική του οπτική στο trade του Σάσα Βεζένκοφ στους Τορόντο Ράπτορς.

Ως είδηση που τον φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη εξέλαβε το trade του Βεζένκοφ από τους Κινγκς στους Ράπτορς ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στη Magic Euroleague.

«Μέσα από τη διαδικασία του draft θα μπορούσε κάτι να βρει ο Βεζένκοφ. Οι Ράπτορς δεν θα του δώσουν αυτήν την ευκαιρία.

Έχει καεί στον χυλό ο Βεζένκοφ, μόνο εξ’ανάγκης θα έμενε στο NBA, δεν τον καλύπτει το κλειστό συμβόλαιο.

Τα draft ήταν σα να μην έγιναν. Ο Βεζένκοφ θα έρθει σε ένα περιβάλλον που θα του αρέσει να παλεύει και θα πάρει ένα υψηλό συμβόλαιο.

Δεν υπάρχει κανένα προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό, ούτε τα ηχητικά που έχουν κυκλοφορήσει. Κάποιοι μιμούνται φωνές παριστάνοντας κοντινά πρόσωπα του Γιαννακόπουλου. Άπαντες περίμεναν αυτή τη στιγμή, πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά!

Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει ένα μεγάλο στόχο στο θέμα του Βεζένκοφ. Να τρομοκρατήσει την αγορά. Όλα αυτά έχουν προκαλέσει τέτοια σύγχυση γενικώς. Δεν ισχύουν τα ποσά με τα 17 εκατ. ευρώ σα να έχει κατέβει ο Κέβιν Ντουράντ.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News