Παναθηναϊκός: Η κριτική στον Ιβάν και ο τεχνικός διευθυντής

Ενδεκάδα: Επειγόντως ανάσες στα κεντρικά χαφ

Οκτώ ήττες χωρίς καν να έχουμε μπει στα μέσα του Φλεβάρη; Προφανώς ακόμα και στον δίχως στόχους πρωταθλητισμού πράσινο οργανισμό η κριτική θα είναι σκληρή (ίσως και άδικη) κατά πάντων, κύριων φταιχτών ή λιγότερο υπεύθυνων.

Ένας από αυτούς είναι κατά τη γνώμη μας ο προπονητής που βέβαια ήξερε το καλοκαίρι που έπιανε δουλειά και τι παθογένειες έχει ο Παναθηναϊκός.

Άμα μιλούσαμε μόνο για μπάλα θα λέγαμε ότι για να προστατεύσεις τον κόουτς πρέπει να κάνεις απλά πράγματα. Τι; Να του κάνεις κριτική για τα παιχνίδια εκτός έδρας που χάνει συνέχεια.

Να φέρεις δίπλα του τεχνικό διευθυντή που θα μιλά την ίδια γλώσσα μαζί του και θα είναι σε διαρκή επαφή δίχως ο ένας να κοιτά με λοξό μάτι τον άλλο (αλά Δώνη και Ρόκα). Κυρίως άμα θες να τον αναδείξεις θα του έπαιρνες καλύτερους ποδοσφαιριστές από αυτούς που είχαν πέρσι Πογιάτος και Μπόλονι.

Σε διαφορετική περίπτωση απλά προσφέρεις στον κόσμο σου το πιο εύκολο θύμα, διαχρονικά νο1 φταίχτη για τις στραβές σε μια ομάδα κι ας είναι το πρόβλημα του συλλόγου εδώ και δεκαετίες ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ. Το αποτέλεσμα; Μονότονα το ίδιο… Βλέπεις τις θύελλες να έρχονται κι εσύ ως ΠΑΕ κρύβεσαι πίσω από ανακοινώσεις που ουδείς λαμβάνει υπόψη σοβαρά, με αποτέλεσμα τα πυρά να τους παίρνουν όλους, δικαίους και αδίκους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News