Παναθηναϊκός: Λογικός ο προβληματισμός με Μωραΐτη...

Όποτε ο προπονητής του, του ζητά να πατήσει γήπεδο είναι πάντα έτοιμος.

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Φέτος ο Δημήτρης Μωραϊτης δεν προλαβαίνει να γίνει… Καλαϊτζάκης ως προς το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του στην Ευρωλίγκα, αλλά σίγουρα αξίζει να παίζει παραπάνω από τον…τουρίστα Βιλντόζα που ώρες-ώρες σε κάνει να αναρωτιέσαι για το τι τρέχει μέσα στο κεφάλι του.

Παίκτης με ταλέντο, προοπτική και πάει και σου κάνει στο ματσάκι με τον Προμηθέα πέντε λάθη σε 10 λεπτά συμμετοχής! Ο Μωραΐτης μετά 58% ευστοχία στο τρίποντο φέτος.

Στις 6 Νοεμβρίου ο 25χρονος κόμπο γκαρντ είχε βάλει 16 πόντους με 5/5 τρίποντα (!) στο 112-60 επί του Απόλλωνα, μοιράζοντας επίσης 5 ασίστ και συγκεντρώνοντας 21 μονάδες αξιολόγησης σε ισάριθμα λεπτά.

Στις έξι επόμενες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος ίδρωσε για συνολικά δύο λεπτάκια, καταγράφοντας τέσσερα DNP…

Στις 14 Ιανουαρίου (Λαύριο – Παναθηναϊκός 76-92) είχε 12π., 6ασίστ, στις 25 Μαρτίου (Παναθηναϊκός – Προμηθέας 93-62) ο αθλητής ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε και γέμισε ιδανικά τη θέση του point guard, σκοράροντας 12 πόντους. Στην Ελλάδα θα μπορούσε να έχει περισσότερο χρόνο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr