Δεν «ξεχνάει» Πέλκα - Χατζηδιακο ο Παναθηναϊκός (vid)
Το πλάνο για τους Έλληνες συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό καθώς τα ονόματα των Πέλκα και Χατζηδιάκο παραμένουν στο «πράσινο» ραντάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newspao.gr, ο Γιάννης Παπαδημητρίου εξακολουθεί να έχει σε πρώτο πλάνο για την καλοκαιρινή ενίσχυση τις περιπτώσεις του Πέλκα και του Χατζηδιάκου.
Η διοίκηση του Τριφυλλιού έχει ανάψει το «πράσινο» φως, υπό τη σύμφωνη γνώμη του Φατίχ Τερίμ, για την έλευση κι άλλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών από το πάνω-ράφι στο ρόστερ της ομάδας.
Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός χτύπησε σε ανυποψίαστο χρόνο και «κλείδωσε» για τα επόμενα χρόνια τον Μπάλντοκ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε