Η επιθυμία του Φατίχ Τερίμ να δουλέψει με Έλληνες στον Παναθηναϊκό

Η επιθυμία του Φατίχ Τερίμ να δουλέψει με Έλληνες στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δίνει συνέχεια στο πλάνο ενίσχυσης του ελληνικού κορμού με την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ , κάτι το οποίο είχε ζητήσει και ο τωρινός προπονητής του Τριφυλλιού, Φατίχ Τερίμ.

Με το μέλλον του Φατίχ Τερίμ στον «αέρα» μετά τις πρόσφατες ήττες από ΑΕΚ και Άρη, ο Παναθηναϊκός δεν χάνει χρόνο στο θέμα των μεταγραφών και «τσίμπησε» τον Έλληνα διεθνή, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο «Αυτοκράτορας» είχε ζητήσει στις αρχές του Φλεβάρη από τον Γιάννη Αλαφούζο περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές για να δουλέψει στο «πράσινο» ρόστερ.

Εκείνος, μάλιστα, είχε επισκεφθεί και την OPAP Arena για να πάρει μια γεύση από τη «γαλανόλευκη» στην επιβλητική εμφάνιση και νίκη της επίσημης αγαπημένης κόντρα στο Καζακστάν με 5-0.

Η «είδηση» της απόκτησης του Μπάλντοκ συμβαδίζει με τα «θέλω» του Φατίχ Τερίμ, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με το μέλλον του θρυλικού προπονητή. Εξάλλου, ο ίδιος έβαλε τη σφραγίδα του στο β’ μέρος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, ενώ έδωσε τη συγκατάθεσή του και για την απόκτηση του Δημήτρη Λημνιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News