Παναθηναϊκός: Πιθανή έκπληξη με Κλεϊνχέισλερ - Ποια τα δεδομένα

Κλαϊνχάισλερ - Παναθηναϊκός: Σε ποιες θέσεις αγωνίζεται ο Ούγγρος διεθνής - Τα στατιστικά!

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είναι δανεικός εδώ και μερικούς μήνες στην Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται η θητεία του εκεί και επιστρέφει στην Αθήνα.

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ από τον Ιανουάριο έχει καταγράψει στην Κροατία 14 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 4 ως βασικός.

Η ομάδα του είναι τρίτη στη βαθμολογία, πολύ πίσω από τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ριέκα, με την παρουσία του εκεί να θεωρείται τίμια, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα αν οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κάνουν κάποια κίνηση για την παραμονή του.

Κατά συνέπεια, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία ο προπονητής του Τριφυλλιού θα αξιολογήσει τον ποδοσφαιριστή και θα παρθεί η κατάλληλη απόφαση για το μέλλον του, σύμφωνα με τη Livesport.

Οι μεταγραφές πλησιάζουν με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες στο πράσινο στρατόπεδο, με πολλές ανακατατάξεις ενόψει της νέας σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News