Παναθηναϊκός: Απόλαυση μεν στον Εξάστερο, αλλά...

Το ταξίδι που έχουμε απολαύσει ως τώρα είναι συγκινητικό. Προσωπικά δεν περιμέναμε τέτοια μεγαλεία τόσο σύντομα από την ομάδα μπάσκετ, ειδικά αν υπολογίσουμε ότι μέσα Σεπτέμβρη, με το που ξεκινούσαν τα φιλικά, βλέπαμε ολικό λίφτινγκ σε παίκτες, προπονητές, φιλοσοφία.

Αταμάν: «Έπρεπε να σεβαστούμε τους οπαδούς μας»

Οι προσδοκίες… συγκρατημένες ξέροντας ότι θα είσαι και φέτος απέναντι σε Λιόλιους και Ευρωλίγκα που σε εχθρεύεται εδώ και πολλά χρόνια.

Να μην ξεχνάμε πως αρχές φθινοπώρου τρία βασικά στελέχη της ομάδας όπως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακόμα δεν είχαν κάνει ούτε μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Τραυματίας στο χέρι ήταν και ο Ντίνος Μήτογλου. Πως να μοντάρεις την ομάδα, με τόσους κομβικούς παίκτες στην απέξω;

Έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια φέτος ο κόουτς Αταμάν για να πετύχει. Φτάσαμε Φλεβάρη (!) μήνα για να γίνει προπόνηση με όλους τους παίκτες παρόντες.

Ως γνωστόν αλλιώς γίνεται η δουλειά με την παρουσία όλων των παικτών, άλλη είναι η προσέγγιση των προπονήσεων, ο συνολικός τρόπος λειτουργίας της ομάδας και τελείως διαφορετικά όταν λείπουν στελέχη.

Επιπλέον επειδή έχεις συνηθίσει τις αναποδιές, δεν γινόταν να προετοιμαστείς πλήρης ενόψει Βερολίνου, με Σλούκα-Χουάντσο στα πιτς!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News