Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Χουάντσο - Σλούκα και «εμπόδιο» για το Final-4

Παναθηναϊκός: Η τελική διάγνωση για Σλούκα, Χουάντσο και τα δεδομένα για  F4

Στο μπάσκετ η επίθεση έχει να κάνει με το ένστικτο, το ατομικό ταλέντο, τη διορατικότητα, το μπασκετικό IQ και το πώς μπορεί κάποιος παίκτης να «διαβάσει» τις αντίπαλες άμυνες.

Η άμυνα, ναι μεν είναι ΚΑΙ θέμα διάθεσης, αλλά πρωτίστως είναι θέμα δουλειάς και πολλών ωρών προπόνησης που χρειάζονται ενόψει Βερολίνου.

Πώς θα μπορέσει να δουλέψει ο Αταμάν χωρίς τον Χουάντσο και τον Κώστα Σλούκα στην εξίσωση τις επόμενες μέρες;

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ποιοτικό αλλά και ποσοτικό. Εκτός αν θεωρείτε ότι παρουσία των Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι και Αντετοκούνμπο καλύπτει τα κενά.

Ελάχιστα έως καθόλου έπαιξαν οι παραπάνω κόντρα στον προμηθέα με τον Αργεντινό να είναι στον κόσμο του κάνοντας 5 λάθη σε 10 λεπτά!

Ο Πολωνός από την άλλη μπορεί να έχει όλα τα καλά του κόσμου στην επίθεση, να διαθέτει πλούσιο ρεπερτόριο κινήσεων για σέντερ 23 ετών, αλλά στην άμυνα είναι πολύ πίσω.

Ουδέποτε έπαιξε το παιδί σε υψηλό επίπεδο, μην ξεχνάμε ότι ο Πολωνός αποκτήθηκε για δεύτερος σέντερ, όχι για πρώτος, με τον Αντετοκούνμπο να παίρνει περισσότερα λεπτά ως δεύτερο σέντερ αν και ο Κώστας έχει ελλείψεις στο παιχνίδι του, που στην Ευρωλίγκα φαίνονται.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News