Παναθηναϊκός: «Υπέγραψαν Κοινοπραξία-Δούκας, ξεκινάει από εβδομάδα το εργοτάξιο στον Βοτανικό!»

Παναθηναϊκός: «Υπέγραψαν Κοινοπραξία-Δούκας, ξεκινάει από εβδομάδα το εργοτάξιο στον Βοτανικό!»

Ο Βασίλης Βέργης μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Μέσα στον ορυμαγδό των προβλημάτων του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, έρχεται μια είδηση που μπορεί να δώσει κάποια ανάσα αισιοδοξίας στους φίλους του τριφυλλιού.

Την Μ. Πέμπτη υπέγραψαν την πολυαναμενόμενη σύμβαση ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και η Κοινοπραξία των τριών μεγάλων εταιρειών (ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ) που θα κατασκευάσουν το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Και από τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται η Κοινοπραξία «μπαίνει» στον Βοτανικό και το εργοτάξιο ξεκινάει με βασικό στόχο, όπως έχετε διαβάσει πριν από λίγο καιρό στο SDNA, να πέσουν τα θεμέλια του γηπέδου μέσα στον Αύγουστο!

Όπως είχε δεσμευθεί και δημόσια ο κ. Δούκας έτρεξε τις τελευταίες ημέρες όλες τις υπάρχουσες (σοβαρές) εκκρεμότητες: Τόσο τις υπογραφές με την Κοινοπραξία, όσο και τη νομοθετική ρύθμιση που πέρασε ώστε να γκρεμιστούν τα αυθαίρετα κτίσματα που υπάρχουν στον χώρο στον οποίο θα κατασκευαστεί το γήπεδο.

Επίσης έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η άδεια οικοδόμησης του γηπέδου αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Ιούνιο. Αυτό, όπως έχουμε σημειώσει, δεν επηρεάζει καθόλου τις εργασίες της Κοινοπραξίας η οποία θα ξεκινήσει το εργοτάξιο και θα βάλει τις μπουλντόζες στο χώρο για την απορρύπανση και τις εκσκαφές.

Χρονικά, λοιπόν, τα πράγματα βρίσκονται στο επίπεδο που επιθυμούσε ο κ. Δούκας και πλέον το μεγάλο «στοίχημα» -καθώς φυσικά και η συμφωνία που έχει γίνει με την Κοινοπραξία- είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που απαιτούνται μέχρι τον Αύγουστο για να πραγματοποιηθεί η θεμελίωση του νέου γηπέδου. Κάτι που ο Παναθηναϊκός περιμένει δεκαετίες ολόκληρες. Ίδωμεν…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News