Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις, ώρα να λάμψεις ξανά!

ΕΠΙΚΟΤΑΤΗ ατάκα Γκριγκόνις: «Με λένε τον Μαλντίνι του Παναθηναϊκού»

Τα παιχνίδια με την Μακάμπι δεν του “βγήκαν” γιατί οι Ισραηλινοί έχουν ουκ ολίγους αθλητικούς παίκτες που του έβαλαν δύσκολα.

Ο Μάριους Γκριγκόνις -που προ εβδομάδων ανανέωσε το συμβόλαιό του- θα έχει την ευκαιρία στο Βερολίνο να εμφανιστεί όπως τον έχουμε συνηθίσει φέτος.

Μιλάμε για τον παίκτη αποκάλυψη της σεζόν αν και όλοι ξέραμε ότι ήταν τέρμα ποιοτικός, άσχετα αν τον είχαμε ξεχάσει πέρσι.

Ο 29χρονος Λιθουανός απογοήτευσε κι απογοητεύτηκε την περασμένη περίοδο, η μεταχείριση που δέχθηκε από τον Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν όσο πιο άδικη γίνεται. Παρόλα αυτά, “κιχ” δεν έβγαλε.

Ακόμη κι εν μέσω σεναρίων πιθανής αποδέσμευσης κατά την offseason, έστω με το αζημίωτο, αφού είχε €900.000 υπόλοιπο συμβολαίου μέχρι το 2024, επέλεξε τη δουλειά.

Όντας εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από τέσσερα μεγάλα τουρνουά (Ολυμπιακοί Αγώνες 2016, EuroBasket 2017, Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, EuroBasket 2022), είχε ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα από τα τέλη Ιουλίου για να αρχίσει (ατομικές) προπονήσεις.

Ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, με τον Χρήστο Σερέλη να του μεταφέρει τις καλύτερες πληροφορίες.

Χαιρόμαστε που τον βλέπουμε να κάνει μεγάλη σεζόν, προσωπικά τασσόμαστε ανέκαθεν υπέρ των δεύτερων ευκαιριών, ειδικά σε παίκτες που πρεσβεύουν σε χαρακτήρα/συμπεριφορά τον Παναθηναϊκό των glory days.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News