Από τα... κουφά: Η καλύτερη εκκίνηση της τριετίας για τον Παναθηναϊκό!

Από τα... κουφά: Η καλύτερη εκκίνηση της τριετίας για τον Παναθηναϊκό!

Παρά το γεγονός πως έχει χάσει δύο φορές στα πρώτα τρία παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός κάνει την καλύτερη εκκίνηση της τριετίας.

Τη σεζόν 2018-2019 το Τριφύλλι είχε συγκεντρώσει ένα βαθμό τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Τότε, ο Γιώργος Δώνης είχε φέρει ισοπαλία 1-1 στη Λαμία, ενώ ακολούθησαν οι βαριές ήττες από ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3) και Άρη στο Βικελίδης (4-0).

Τη σεζόν 2019-2020 ο Ντάνι Πογιάτος απολύθηκε στον… πόντο με μια ισοπαλία τη 2η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΛ (1-1), που υποβιβάστηκε στο φινάλε εκείνης της σεζόν. Είχε προηγηθεί η ήττα από τον Αστέρα στην πρεμιέρα (1-0), ενώ ακολούθησε και άλλη μία από τον Άρη (0-1).

Φέτος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε στην πρεμιέρα με 4-0 τον Απόλλωνα και έφθασε ήδη τους τρεις πόντους. Ακολούθησαν οι ήττες με 1-0 από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News