Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με την ένσταση - Πότε θα αποφασίσει η Euroleague

Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Η διαδικασία μετά την ένσταση και τα ενδεχόμενα

Οι “πράσινοι” κατέθεσαν ένσταση, με απόφαση του προπονητή τους, μετά το τέλος του Game 3 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση που έγινε 14 δεύτερα πριν το τέλος, με την προσπάθεια του Λεσόρ να κόψει τον Μπράουν.

Η αφορμή ήταν η επίμαχη φάση 14 δεύτερα πριν το τέλος, όπου ο Ματίας Λεσόρ επιχείρησε να κόψει τον Λορέντζο Μπράουν.

Αρχικά οι διαιτητές κατακύρωσαν το καλάθι, ωστόσο βλέποντας το replay ακύρωσαν το καλάθι και οδηγήθηκαν στη λύση στου τζάμπολ, το οποίο κέρδισε ο Νίμπο (από τον Λεσόρ) και έτσι ο Μπράουν κέρδισε το δικαίωμα για τις δύο βολές που έκριναν το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χρονικά δεν έχει υπάρξει δικαίωση σε ένσταση ομάδας όσον αφορά παράβαση γραμμής η καλαθιού που μετράει ή όχι, παρά μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον χρόνο του αγώνα.

Γι’ αυτό θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση που θα παρθεί από την Euroleague η οποία θα πρέπει να είναι άμεση, δεδομένου ότι ακολουθεί το Game 4 το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο ίδιο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News