Γιαννακόπουλος: Νέο «καρφί» για το ανύπαρκτο φάουλ του Καμπάτσο στον Γουόκαπ (pic)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπενθύμισε το σφύριγμα-σκάνδαλο στον τελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ και το ανύπαρκτο φάουλ του Καμπάτσο στον Γουόκαπ στο φινάλε.
Πέρασαν μονάχα, λίγα 24ωρα από την ολοκλήρωση του Final Four της Αθήνας και ολόκληρη η Ευρώπη παραμένει σε κατάσταση σοκ με τις αποφάσεις των διαιτητών στον τελικό Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης.
Τα μέσα του εξωτερικού, καθώς και πολλοί αθλητές, έχουν ρίξει «βολές» κατά των γκρι που κλήθηκαν να διευθύνουν το σπουδαιότερο παιχνίδι της σεζόν στην Ευρωλίγκα.
Με ένα story στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μια υπενθύμιση για το σημείο, στο οποίο κρίθηκε ο τελικός και υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είχε κάνει και την προφητεία του πριν από τον τελικό, πως ο τίτλος θα καταλήξει στην ομάδα του Πειραιά.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αστείο σενάριο για Χάρπερ
- Ποιοι θα «κόβονται»: Η πιθανή εξάδα ξένων στα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- «"Κύκλωσε" κι άλλον παίκτη της Βαλένθια ο Παναθηναϊκός»
- Τέλος η εταιρία CSI από τους αγώνες του Παναθηναϊκού!
- Αποκάλυψη Χένρικσεν για Νίστρουπ: «Μίλησα με Κοτσόλη, συνομιλίες και για παίκτες»
