Με Βέλεθ, Σάρλια και Πούγγουρα θα βγάλει το μισό α' γύρο της Superleague!

Με Βέλεθ, Σάρλια και Πούγγουρα θα βγάλει το μισό α' γύρο της Superleague!

Με τρία διαθέσιμα στόπερ θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός στο μισό πρώτο γύρο της Superleague. 

Ρίσκο στην επένδυση των εκατομμυρίων θα πάρει το Τριφύλλι, εμπιστευόμενο τους Βέλεθ, Σάρλια και Πούγγουρα τουλάχιστον, μέχρι τα μέσα Οκτώβρη.

Οι «πράσινοι» με την εμβόλιμη αγωνιστική, θα παίξουν μέσα στις επόμενες 18 ημέρες απέναντι στους ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Άρη (εκτός), Βόλο (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός).

Ο Σένκεφελντ δεν πρόκειται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη, πολύ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» και δεν γνωρίζει κανείς και σε τι κατάσταση θα είναι. Πιθανή αγωνιστική να μπει κανονικά η 6η κόντρα στον Ιωνικό στις 16-17/10 (εντός).

Το ίδιο ισχύει και για τον Κουρμπέλη, ο οποίος, μάλιστα, θα αργήσει λίγο… παραπάνω να γυρίσει στην δράση από τον Ολλανδό! Για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, ίσως, η 7η αγωνιστική απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στις 23-24/10 (εκτός).

Δεδομένου ότι και ο άπειρος Σιδεράς βγήκε «οφ» για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, κατανοεί κανείς πως οι «πράσινοι» θα υπολογίζουν για τις δύο θέσεις των στόπερ τους Βέλεθ και Σάρλια, αλλά και τον Πούγγουρα που επανήλθε.

Αν μη τι άλλο, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια διαδικασία… ρίσκου, καθώς ουδείς μπορεί να ορίσει τις συνθήκες, με τις οποίες η ομάδα θα παίξει σε κρίσιμα και δύσκολα ματς ως τα μέσα του φθινοπώρου (νέοι τραυματισμοί, τιμωρίες).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News