Παναθηναϊκός: Τι θα επιλέξει ο Σλούκας;

Παναθηναϊκός: Διπλό πρόβλημα με Σλούκα, Χουάντσο - Τα δεδομένα ενόψει Final Four

Ο Κώστας Σλούκας αυτή την εποχή είναι στα prime του, στις glory days του. Ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια δεν διασκέδασε τόσο το μπάσκετ, στον Παναθηναϊκό νιώθει κι είναι ο απόλυτος ηγέτης.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για τον πιο ακριβό χρηματιστηριακά παίκτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.

Σε μερικές μέρες του ζητείται να ηγηθεί μιας προσπάθειας σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κι η συμπεριφορά που θα παρουσιάσει ο ίδιος στο παρκέ θα μεταδώσει πολλά στους συμπαίκτες του, θετικά ή αρνητικά. Ο Παναθηναϊκός έχει παράδοση στους Έλληνες γκαρντ.

Από την εποχή του Κορωναίου και του Κέφαλου, μέχρι τον Γκάλη, τον Γιαννάκη στον Διαμαντίδη και τον Σπανούλη, πάντα το έμβλημά του έφεραν οι κορυφαίοι, τέτοιος είναι κι ο Κώστας που ανηφόρησε στο Μαρούσι αποφασισμένος να αλλάξει την ιστορία.

Ως τώρα το πραγματοποιεί και με εντυπωσιακό τρόπο μάλιστα. Ο αρχηγός των πρασίνων 100% στο Βερολίνο θα είναι aggressive από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να είναι.

Αλλά aggressive στις κινήσεις του και πάνω στο πλάνο του προπονητή του, γιατί απλά έχει την ωριμότητα να το κάνει.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε το προφίλ που θα παρουσιάσει στο φάιναλ φορ. Θα είναι passive (μοιράζοντας τη μπάλα στους συμπαίκτες του κι ανεβάζοντας σταδιακά των αριθμό των τελειωμάτων του) ή θα μπει αποφασισμένος να συνδράμει τον Κέντρικ Ναν στα σουτ;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News