Παναθηναϊκός: Mε κόσμο ο τελικός Κυπέλλου ή χωρίς; - Τα δυο σενάρια

Παναθηναϊκός - Άρης: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Την Τρίτη 14 Mαϊου θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ δεύτερη σύσκεψη με θέμα τους όρους διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – Άρης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά θα είναι αν ο τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα γίνει με την παρουσία κόσμου ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα, το ερώτημα που θα τεθεί από την ΕΠΟ προς την αστυνομία και προς τη ΔΕΑΒ, που έχουν κληθεί, είναι αν ανάβουν το «πράσινο φως» για την μετακίνηση φιλάθλων των δύο ομάδων στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Αν η απάντηση είναι αρνητική, η απόφαση που θα ληφθεί από την ΕΠΟ θα είναι να γίνει ο τελικός χωρίς φιλάθλους και να εκδοθεί ένας αριθμός προσκλήσεων.

Αν η απάντηση είναι θετική, θα ζητηθεί από το δήμαρχο Βόλου να τοποθετηθούν στο Πανθεσσαλικό οι νέου τύπου κάμερες που προβλέπονται ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου, ο οποίος αναφέρει ότι χωρίς αυτές (τις νέου τύπου κάμερες) οι αγώνες με ομάδες Super League διεξάγονται χωρίς θεατές.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News