Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με τους τραυματίες στο Final-4;

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Τα highlights για το... FINAL FOUR

Πιθανότατα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στο Βερολίνο Σλούκας και Χουάντσο, αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα είναι και σε πόσες προπονήσεις θα βρεθούν γιατί τα θέματα που τους απασχολούν είναι ύπουλα.

Στο επιθετικό κομμάτι στο φάιναλ φορ θεωρούμε ότι πολύ σημαντικός παράγοντας για τον Παναθηναϊκό θα είναι το περιφερειακό σουτ. Όχι ότι θα πάει στη Γερμανία με στόχο να κερδίσει μόνο από εκεί. Η εξέλιξη των ματς μπορεί να του τα φέρει έτσι.

Θα έχει ευκαιρίες πολλές από την περιφέρεια, είτε λόγω των ρηγμάτων που μπορούν να δημιουργήσουν οι ικανοί διεμβολιστές του, είτε από εκμετάλλευση ορισμένων σχημάτων τα οποία εμφανίζονται σβέλτα στις περιστροφές του αντιπάλου.

Κλειδί θα είναι οι εύκολοι πόντοι στο τρανζίσιον. Η όλη εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει θετικές σκέψεις. Το performance των πράσινων, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι, έχει ικανοποιήσει τον οργανισμό.

Οι παίκτες του Αταμάν δεν χάνουν το μυαλό τους, ούτε ξεκινούν να παίζουν προβλέψιμα, ειδικά όταν έχουν τον αρχηγό τους σε κέφια. Το ερώτημα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο κάπτεν στο Βερολίνο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News