Παναθηναϊκός: Αρχίζει και τελειώνει με τον Κέντρικ Ναν

Παναθηναϊκός: Μήνυμα για όσους δεν... κατάλαβαν

Στον Παναθηναϊκό είχαν υπόψη τους τέτοια παιχνίδια σαν τη σειρά με την Μακάμπι όταν υπέγραφαν τον Κέντρκ Ναν.

Έχει την ποιότητα και το παρελθόν να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός ματς χωρίς αύριο ο μεγάλος σταρ έστω κι εάν είναι πρωτάρης στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός μπορεί να δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η επίθεση του Παναθηναϊκού για να πάρει τέτοιου είδους ματς, δηλ. top-level σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αναφερόμαστε στο κομμάτι του σουτ και της δημιουργίας.

Δεν υπάρχει αγώνας που να μην βγει επιθετικά στο παρκέ, στο πλαίσιο πάντα που έχει χαράξει ο προπονητής του.

Στον ημιτελικό σίγουρα η Φενέρ θα τον χτυπήσει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσει στο παρκέ, κυρίως με τον Καλάθη.

Ο Ναν θα είναι η ναυαρχίδα του παιχνιδιού των πρασίνων, θα πρέπει να είναι έτοιμος να πασάρει σωστά τη μπάλα και φυσικά να ευστοχήσει στα πολλά σουτ που θα πάρει.

Ο Αταμάν από την άλλη θα πρέπει να στήσει σωστά το επιθετικό του πλάνο στα λεπτά που θα έχει τον παικταρά στο παρκέ (σωστό spacing, κάποια fake κοψίματα των άλλων περιφερειακών ώστε να αποσπάσουν την προσοχή της άμυνας προς στιγμήν), καθώς είναι γνωστό ότι ακόμα και σε μικρό χρονικό διάστημα ο Ναν μπορεί να κάνει τη ζημιά..

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News