Λευτέρης Πανταζής: «Μαρίνα Σάττι... όπως ο Παναθηναϊκός στο Final Four»

Λευτέρης Πανταζής: «Μαρίνα Σάττι... όπως ο Παναθηναϊκός στο Final Four»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα αλλά και για τη… Eurovision.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη Μαρίνα Σάττι: «Με συνδέουν πολλά με τη Μαρίνα, από πριν 10 χρόνια μάλιστα είχαμε κάνει κάποιες παραστάσεις, τότε έλεγε τις κούπες και έκλεβε την παράσταση.

Το τραγούδι της είναι μία πρόταση και βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για την κατάκτηση, όπως προκρίθηκε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο Final 4 έτσι να περάσει η Ελλάδα και να τα πάει καλά με την Κύπρο στον τελικό».

Για τον Ολυμπιακό: «Δεν είναι εύκολη αντίπαλος η Άστον Βίλα, είναι τέταρτη στην Αγγλία με ένα ωραίο σύνολο.

Μου άρεσε η νίκη του Ολυμπιακού στο Μπέρνιγχαμ και έχουμε και ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών με όλες τις ομάδες να μάχονται για τον τίτλο, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει μείνει ένα βήμα πίσω».

Για το τι από τα δύο θα επιλέξει να δει: «Το βράδυ θα έχω δύο τηλεοράσεις , μία για τον Ολυμπιακό , μία για τη Eurovision»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News