«Ρουκέτες» Κυριάκου κατά Ολυμπιακού και Άρη: «Διευκολύνονται... νόμιμα!»

«Ρουκέτες» Κυριάκου κατά Ολυμπιακού και Άρη: «Διευκολύνονται... νόμιμα!»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκου σχολίασε τα τελευταία γεγονότα που συνδέουν τον Άρη με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Ροζ στην Πολωνία και τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

«Για κάποιους που μπορεί να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται αυτές τις μέρες -και πως να το πάρουν αφού το 80-90% των ΜΜΕ αδυνατούν να το αναπαράξουν-, ξεκινάει ένα πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν δυο ομάδες που η μια διευκολύνει ταμειακά την άλλη… νόμιμα. 

Με Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ, Κλιγγόπουλο, κλπ. Το ζήτημα δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει κοντινή σεζόν που ο Άρης να μας ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ για τον Ολυμπιακό το να ξεκινά με κάποιους βαθμούς γκαραντί προϋπολογισμένους, είναι η… κανονικότητα που λατρέψαμε και μάθαμε να αντιπαρερχόμαστε. Είναι ζήτημα και όλων των υπολοίπων.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News