Μακάμπι - Παναθηναϊκός 85-83: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Μακάμπι - Παναθηναϊκός 85-83: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθούσε σε όλο το παιχνίδι τη Μακάμπι να κάνει ό,τι θέλει κάτω από τη ρακέτα του. Ο Λεσόρ και ο Μήτογλου εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων απέναντι στους ψηλούς των γηπεδούχων.

Χάρις το ξέσπασμα του Κέντρικ Ναν, το Τριφύλλι επεδίωξε να «κλέψει» το παιχνίδι στο Βελιγράδι και έφτασε ένα τρίποντο μακριά από το break, ακόμη κι αν η διαφορά έφτασε στο γ’ δεκάλεπτο στο -16. Αν βρει λύση ο Αταμάν που χρησιμοποίησε και τα τρία σέντερ, στο Game 4 στο πρόβλημα που εμφανίζεται συνεχώς κοντά στην «πράσινη» ρακέτα, τότε, θα στείλει τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (5/10): Ίσως θα μπορούσε να αποτελέσει αμυντική λύση για τον Αταμάν, αξιοποιήθηκε μόλις για 45”.

Λούκα Βιλντόζα (7,5/10): Ο Αργεντινός πράγματι έχει βρει τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό, ευστόχησε σε τρία τρίποντα, όπως και στο Game 1, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (2/10): Ο Πολωνός πάτησε για πρώτη φορά στο παρκέ στα πλέι οφ με τη Μακάμπι και δεν μπόρεσε να μπει στο πνεύμα του παιχνιδιού στο Βελιγράδι (2 λάθη).

Κώστας Σλούκας (4/10): Η Μακάμπι εστίασε στον Σλούκα, ο οποίος μετά τις δύο career-high εμφανίσεις, παρουσίασε άδεια στατιστική. Σε έναν κρίσιμο αιφνιδιασμό δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τον Λεσόρ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (9/10): Ο Παπαπέτρου ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού σε άμυνα και επίθεση στο Game 3 με τη Μακάμπι.

Τζέριαν Γκραντ (4/10): Ο Αμερικανός «κρέμασε» την ομάδα του σε ένα ακατανόητο φάουλ πάνω στον Μπράουν στην τελευταία φάση του αγώνα.

Κέντρικ Ναν (8/10): Ο Ναν παρουσιάστηκε άστοχος και ιδιαίτερα επιπόλαιος στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Όταν ζεστάθηκε στο παιχνίδι, πήγε να πάρει μόνος του τη νίκη. Ήταν άτυχος στο τελευταίο σουτ, το οποίο είχε διαγράψει καλή πορεία για να μπει μέσα.

Ματίας Λεσόρ (4/10): Κακή εμφάνιση από τον Λεσόρ με πολλά αμυντικά προβλήματα και χαμένες βολές.

Κώστας Αντετοκούνμπο (2/10): Ο Έλληνας σέντερ δεν βοήθησε στο πρόβλημα κάτω στη ρακέτα.

Μάριους Γκριγκόνις (3/10): Εκτέθηκε από τον Κόλσον ο Λιθουανός στο ξεκίνημα του αγώνα στο σερί 7-0 της Μακάμπι. Στη συνέχεια πήρε τρία τρίποντα και αστόχησε και στα τρία.

Ντίνος Μήτογλου (4/10): Αρνητικός και ο Μήτογλου στο παιχνίδι με εμφανείς αδυναμίες κάτω από τη ρακέτα.

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός 85-83: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News