Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός για το μεγάλο διπλό - Η δωδεκάδα με Μακάμπι

Προκλήσεις από τη Μακάμπι: Βρισιές Μπόλντγουιν, φραστική επίθεση σε Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Χάλα Πιονίρ», στο Game 3 της μεταξύ τους σειράς για την Ευρωλίγκα.

Πράγματι, οι Ισραηλινοί σόκαραν το «τριφύλλι» στο πρώτο παιχνίδι καθώς πήραν τη νίκη με σκορ 91-87 και έκαναν δικό τους το πλεονέκτημα της έδρας. Α

πό την άλλη, οι «πράσινοι» έδωσαν εμφατική απάντηση στο Game 2, όταν και επικράτησαν 95-79 με απίθανη εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ισοφαρίζοντας τη σειρά και αποκτώντας μομέντουμ ενόψει της συνέχειας.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα ψάξει ένα (τουλάχιστον) «διπλό» στο… όχι και τόσο αφιλόξενο κλίμα της Χάλα Πιονίρ, όπου δεν θα βρίσκονται παραπάνω από 1000 οπαδοί της Μακάμπι.

Αν δεν τα καταφέρει, θα μείνει εκτός Final Four, αν όμως «σπάσει» έστω και μία φορά την έδρα της ομάδας του λαού, θα επαναφέρει τη σειρά στο γήπεδό του. Φυσικά, με δύο νίκες προκρίνεται και δεν χρειάζεται καν να ξαναπαίξει στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων, για τον Παναθηναϊκό προέκυψε η πολύ σημαντική απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός ταλαιπωρήθηκε με βαριά συμπτώματα ιγμορίτιδας αλλά και έναν μικροτραυματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει το Game 2, αλλά να τεθεί εκτός αποστολής και για το Βελιγράδι.

Από την άλλη πλευρά, άγνωστο παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Γουέιντ Μπόλντγουιν, κάτι που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχασε και αυτός το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ, λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε από το πρώτο.

Τα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάστασή του είναι αντικρουόμενα, ωστόσο δεδομένα η παρουσία του είναι αμφίβολη για το Game 3.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Λούκα Καρντούμ (Κροατία).

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Σλούκας, Γκραντ, Βιλντόσα, Αντετοκούνμπο, Ναν, Καλαϊτζάκης, Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Μαντζούκας, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News