Παναθηναϊκός: Γυρίζει τον διακόπτη ο Βιλντόζα;

Παναθηναϊκός: Η ζωή χωρίς τον Βιλντόζα - Τα μεγάλα ματς που χάνει

Σαν να αρχίζει να παίρνει πάνω του ο Λούκα Βιλντόζα ή είναι ιδέα μας; Ο Αργεντινός ήταν καλός με το Περιστέρι, πήρε τις προσπάθειά του με την Μακάμπι και σκόραρε όποτε του δόθηκε η ευκαιρία στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς.

Το playmaking του δεν αξιολογείται με βαθμό περιφερειακού ο οποίος θα λειτουργήσει ως βασικός δημιουργός στο υψηλό επίπεδο. Ο νους του είναι να σουτάρει!

Ο Βιλντόζα διακρίνεται για τη ροπή του να παίξει επιθετικά, να πάρει εκτελέσεις, να δοκιμάσει το εξεζητημένο.

Σίγουρα δεν είναι ο γκαρντ που θα παίξει low mistake basketball, αλλά αν πατήσει καλά και του βγουν τα σουτ μετά δύσκολα σταματιέται.

Mentality σουτέρ, νιώθει πιο άνετα στη περίμετρο παρά επιτιθέμενος στο ζωγραφιστό, σκληρό παιδί.

Ένας ποιοτικός, σούπερ υποστηρικτικός παίκτης (άλλο αν δεν το έχει δείξει στην Αθήνα όσο θα θέλαμε) που μπορεί γρήγορα να πιάσει status πολύ υψηλότερο από όσα μας έχει εμφανίσει μέχρι τώρα.

Τον κρατάμε στην άκρη του μυαλού μας ως παράγων Χ που μπορεί να αιφνιδιάσει την Μακάμπι η οποία έχει ρίξει το βάρος της άμυνάς της στο να ελαχιστοποιήσει την απειλή του Κέντρικ Ναν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News