Η ιδιαίτερη περίπτωση του Γιουνούς Σανκαρέ

Σκηνικό με Σανκαρέ και οπαδό στη Λεωφόρο - Πώς αντέδρασε ο παίκτης

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που το βιογραφικό τους δίνει τη δυνατότητα να γίνουν βασικοί σε κάθε ομάδα που έχουν βρεθεί και υπάρχουν και παίκτες, που εξαιτίας του βιογραφικού τους, πρέπει να δίνουν συνεχώς εξετάσεις, γιατί το βάρος του τους καταπιέζει. Έχουμε ακούσει για διάφορους τη φράση «στην Γερμανία, στην Αγγλία, στην Ισπανία έπαιζε, αποκλείεται να μην είναι καλός».

Στη βάση αυτής της λογικής υπήρξαν πολλοί, που, επειδή η συγκυρία και η τύχη τους βοήθησε κάποτε να υπογράψουν για μια μεγάλη ομάδα, έκαναν καριέρα «πουλώντας» αυτό τους το κατόρθωμα – που ήταν συνήθως κατόρθωμα του ατζέντη τους.

Υπάρχει κι ο Γιουνούς Σανκαρέ που το βιογραφικό του, πολύ καλό όσων λίγων παικτών που έχουν περάσει από την Ελλάδα, γέννησε εξ αρχής μια παράξενη δυσπιστία για τις ικανότητές του, λες και ήταν Fake και κατασκευασμένο.

Για να καταλάβεις τον Αφρικανό, την αξία και την τέχνη του χρειάζεται χρόνος.

Να βρει τον εαυτό του, να μπει σε σύνολο με αρχή, μέση και τέλος, με πλάνο να τον αξιοποιήσει και να κρύψει τις αδυναμίες του.

Δυσνόητα πράγματα στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, γι αυτό καλό δεν είναι να βγάζουμε μονίμως στη …σέντρα παιδιά με σημαντική καριέρα. Ως τώρα διαβάζουμε πως ο Σανκαρέ είναι υποψήφιος για αποχώρηση λες και πίσω από αυτόν έχεις καλύτερους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News