Το αντίθετο του Μπόλονι - Τι ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιοβάνοβιτς

Το αντίθετο του Μπόλονι - Τι ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιοβάνοβιτς

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού στο Χορστ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, να ασχολείται με όλες τις λεπτομέρειες.

Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ο Γιοβάνοβιτς ζητούσε απ’ τους παίκτες του να παίζουν κάθετα και να μην επιχειρούν παράλληλες πάσες. «Όχι αυτό. Δεν θέλω παράλληλες πάσες. Τι να τις κάνω; Θέλω μόνο κάθετες πάσες και κάθετο παιχνίδι» φώναζε ο Σέρβος τεχνικός ενώ όταν είδε λίγο αργότερα μία κακή μπαλιά, δεν δίστασε να βάλει και τα σχετικά… γκάζια.

Το αντίθετο του Μπόλονι – Τι ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιοβάνοβιτς

Κάποια στιγμή δε, που ο Φραν Βέλεθ επιχείρησε να «σηκώσει» την μπάλα απ’ την άμυνα με ένα βαθύ γέμισμα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού διέκοψε την άσκηση και έβαλε την ομάδα του Ισπανού στόπερ, να ξεκινήσει πάλι απ’ την αρχή την προσπάθειά της!

Πρόκειται για μια… κίνηση που βλέπαμε συχνά πέρυσι επί Μπόλονι, ωστόσο φέτος ο Γιοβάνοβιτς θέλει οι παίκτες του να κυκλοφορούν τη μπάλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News