Παναθηναϊκός: Ο τελικός και το... «μαύρο»!
Έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε την απόδοση των παικτών στον τελικό με τον Άρη.
Εξυπακούεται ότι οι δυσκολίες μετά το διαζύγιο με τον Τερίμ επέβαλλαν να ερχόταν κάποιος για τον πάγκο που θα γνώριζε την ελληνική πραγματικότητα, το ότι επιλέχθηκε ο βοηθός του ανθρώπου που απομακρύνθηκε κλωτσηδών τον Δεκέμβρη μας έκανε να απορήσουμε, αν και στον Παναθηναϊκό τα έχουμε δει όλα.
Σήμερα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς συμβαίνει με την διάθεση των παικτών που υπάρχουν και την δυνατότητα προσφοράς τους.
Στο ντέρμπι ήταν όλοι πολύ καλοί ως το 60, μετά οι αλλαγές του Κόντη και το πρόβλημα φυσικής κατάστασης (αν υπάρχει) έκοψε το τριφύλλι στα δύο κι αν δεν αποβαλλόταν ο Ποντένσε μπορεί να βλέπαμε ένα απίστευτο 2-3 που θα έκανε ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα.
Απέναντι στον Άρη θα δούμε αν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές είχαν πρόβλημα με τον πρώην προπονητή τους, αν ο Τερίμ δεν τους πίστευε ή αν απλά τα παλικάρια δεν μπορούν.
Είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις που δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπέρασμα: όσο δεδομένες είναι οι ελλείψεις του κλαμπ, άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι συμβαίνει, ασχέτως αν από την δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι μετά το 0-5 με την Λαμία στο τριφύλλι έπεσε μαύρο!
Ατάκα που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως…
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»