Παναθηναϊκός: Ο τελικός και το... «μαύρο»!

Παναθηναϊκός: Ο τελικός και το... «μαύρο»!

Έχουμε μεγάλη περιέργεια να δούμε την απόδοση των παικτών στον τελικό με τον Άρη.

Εξυπακούεται ότι οι δυσκολίες μετά το διαζύγιο με τον Τερίμ επέβαλλαν να ερχόταν κάποιος για τον πάγκο που θα γνώριζε την ελληνική πραγματικότητα, το ότι επιλέχθηκε ο βοηθός του ανθρώπου που απομακρύνθηκε κλωτσηδών τον Δεκέμβρη μας έκανε να απορήσουμε, αν και στον Παναθηναϊκό τα έχουμε δει όλα.

Σήμερα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς συμβαίνει με την διάθεση των παικτών που υπάρχουν και την δυνατότητα προσφοράς τους.

Στο ντέρμπι ήταν όλοι πολύ καλοί ως το 60, μετά οι αλλαγές του Κόντη και το πρόβλημα φυσικής κατάστασης (αν υπάρχει) έκοψε το τριφύλλι στα δύο κι αν δεν αποβαλλόταν ο Ποντένσε μπορεί να βλέπαμε ένα απίστευτο 2-3 που θα έκανε ακόμα πιο βαριά την ατμόσφαιρα.

Απέναντι στον Άρη θα δούμε αν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές είχαν πρόβλημα με τον πρώην προπονητή τους, αν ο Τερίμ δεν τους πίστευε ή αν απλά τα παλικάρια δεν μπορούν.

Είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις που δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπέρασμα: όσο δεδομένες είναι οι ελλείψεις του κλαμπ, άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι συμβαίνει, ασχέτως αν από την δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι μετά το 0-5 με την Λαμία στο τριφύλλι έπεσε μαύρο!

Ατάκα που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News