Παναθηναϊκός: Το σερί των ντέρμπι και η εσωτερική ιεραρχία

Παναθηναϊκός: «Μέσα» οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς για το Euro!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια ισοπαλία στη Λεωφόρο και πανηγυρίζει. Τα τελευταία χρόνια σε έχει κερδίσει μόνο μια φορά κι αυτό πέρσι στο ντέρμπι του…covid!

Το μέγεθος του αντιπάλου και η δυσκολία του παιχνιδιού υποχρεώνουν τους πράσινους πάντα σε αυτά τα παιχνίδια να δώσουν το κάτι παραπάνω ακόμα και σε εποχές που έπαιζες με Σο, Μπαρμπαρούση, Τζανδάρη, οι αντίπαλοι περίμεναν πεντάρες και στο τέλος έτρεχαν και δεν έφταναν για να μην χάσουν.

Ο σύλλογος τα πάει καλά στα ντέρμπι με αυτούς, αλλά δεν γιατρεύεται. Αυτό θα συμβεί μόνο αν αρχίσουν να συρρέουν τρόπαια στις βιτρίνες του κλαμπ.

Όταν βρει μία κανονική εσωτερική ιεραρχία, όταν δηλαδή υπάρχουν ένας προπονητής, ένας τεχνικός διευθυντής και ένας μεγαλομέτοχος που θα διοικεί.

Ο τελευταίος χρειάζεται, όχι μόνο για να βάζει χρήματα αλλά και για να επιβραβεύει προσπάθειες και για να τρίζει τα δόντια όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Διαφορετικά ο κόσμος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στα κάγκελα, τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα θα στοιβάζονται το ένα πίσω από το άλλο και ο κίνδυνος να μπει ο Παναθηναϊκός στον Βοτανικό (αν και όποτε…) άτιτλος θα είναι πιο ισχυρός από ποτέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News