Πρίντεζης: Ποιον προτιμάει νικητή σε τελικό Παναθηναϊκός - Ρεάλ

Πρίντεζης: Ποιον προτιμάει νικητή σε τελικό Παναθηναϊκός - Ρεάλ

Ο Γιώργος Πρίντεζης απέφυγε να δώσει νικητή σε πιθανό ζευγάρι τελικού Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά, ο Γιώργος Πρίντεζης είπε:

«Δεν θα μιλήσω διπλωματικά. Είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ και κέρδος για όλους μας, να έχουμε ξανά δύο ομάδες στο Final-4. Μακάρι να κερδίσουν και οι δύο τους ημιτελικούς και να δούμε τον πρώτο αμιγώς ελληνικό τελικό».

Ερωτηθείς ποιον θα υποστηρίξει σε περίπτωση που ο τελικός είναι Παναθηναϊκός-Ρεάλ, απάντησε γελώντας: «Ε, τότε, ας κερδίσει ο καλύτερος».

Παρεμπιπτόντως, ο Πρίντεζης χαρακτήρισε «λογικό φαβορί» για το τρόπαιο την ισπανική ομάδα.

«Πολλές φορές μπαίνεις στο γήπεδο να παίξεις έναν ημιτελικό ή τελικό και βλέπεις ότι οι αυτοματισμοί σου δεν λειτουργoύν.

Τότε οφείλεις να προσαρμοστείς και να ακολουθήσεις ένα αλλιώτικο μοντέλο, με περισσότερη πρωτοβουλία. Το Final-4 είναι ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από την κανονική περίοδο», δήλωσε.

Ο βετεράνος άσος έκανε και μία σύγκριση «αιωνίων» σε συγκεκριμένο τομέα: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που λείπει από τον Ολυμπιακό, δηλαδή δύο παίκτες on-ball ικανούς να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Μιλάω για τον Ναν και τον Σλούκα, που, το τονίζω, έχουν δική τους την μπάλα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News