Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα για την υγεία του Πάρη Δερμάνη

Παναθηναϊκός: Τα τελευταία νέα για τη υγεία του Πάρη Δερμάνη

Ο Πάρης Δερμάνης συνεχίζει να δίνει μια μεγάλη «μάχη» και την Τετάρτη (22/5) ήρθαν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας του.

Ο φροντιστής του «τριφυλλιού», που αποτελεί το πιο αγαπητό πρόσωπο στα «πράσινα» αποδυτήρια, περνάει μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όπως γνωρίζετε.

Ο Δερμάνης πριν από το Game 4 του Παναθηναϊκού Aktor με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας και παρέμεινε εκεί, ακόμα και μετά την επιστροφή της «πράσινης» αποστολής.

Όπως ενημερωθήκατε πριν από περίπου μία εβδομάδα επέστρεψε στην Αθήνα και διακομίστηκε στο «ΥΓΕΙΑ», για να συνεχίσει την «μάχη» για τη ζωή του.

Την Τετάρτη (22/5), λοιπόν, ήρθαν τα πρώτα θετικά μηνύματα, ύστερα από τρεις εβδομάδες. Οι γιατροί, βέβαια, υπογραμμίζουν πως οι ώρες παραμένουν κρίσιμες, σε ό,τι αφορά το το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News