Παναθηναϊκός Final Four: Νοσταλγία στο Βερολίνο!

Παναθηναϊκός Final Four: Νοσταλγία στο Βερολίνο!

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ στο Βερολίνο, καταλαβαίνουμε και πάλι ότι το πιο σημαντικό στην περίπτωση του Εργκίν Αταμάν είναι η νοοτροπία του.

Ταλαιπωρήθηκε στην καριέρα του από διάφορες πριμαντόνες που βρήκε στο διάβα του, ειδικά όταν κατάλαβε ότι κάποιοι βρέθηκαν κάποια στιγμή πιο πάνω από την ομάδα, αυτός ήταν κι ο λόγος που ήθελε να φύγει από την Εφές.

Όταν διαπίστωσε ότι μετά από τα πρωταθλήματα Ευρώπης κάποιοι πήραν ψηλά τον αμανέ, τους έκανε στην άκρη χωρίς να προδώσει τις αξίες του.

Ο τύπος ποντάρει στη δύναμη του γκρουπ και στο περίφημο βάρος της φανέλας: αυτά για εκείνον μετρούν πιο πολύ. Δεν είναι οι παίκτες το μυστικό του – αυτοί πάντα αλλάζουν στο κάτω κάτω.

Ο Αταμάν έπειθε κάθε παίκτη πως αφού τον διάλεξε για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του ήταν έτοιμος να γίνει πρωταθλητής και όφειλε να το αποδείξει. Πάνω σε αυτή τη σιγουριά έχτισε νοοτροπίες πρωταθλητών.

Ρωτήστε και πέρα από τον Βόσπορο να σας πουν. Σήμερα στην Εφές ψάχνουν πριμαντόνες κι όλοι μιλάνε για τα λεφτά που πρέπει να ξοδευτούν για να φτάσουν στο επίπεδο της Ρεάλ. Όλοι νοσταλγούν τον Αταμάν μα το χειρότερο είναι ότι ξέχασαν τα μαθήματα του….

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News