Παναθηναϊκός: Φραστικό επεισόδιο - «Σύγκρουση» Αταμάν - Λεσόρ με Τούρκους οπαδούς (vids)

Παναθηναϊκός: Φραστικό επεισόδιο - «Σύγκρουση» Αταμάν - Λεσόρ με Τούρκους οπαδούς (vids)

Mεγάλη ένταση επικράτησε κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδοί της Φενέρ αποδοκίμασαν τους παίκτες του τριφυλλιού και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του Αταμάν.

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το Final-4, καθώς κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο του Βερολίνου επικράτησε ένταση με φίλαθλους της Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα μια μικρή μερίδα οπαδών της τουρκικής ομάδας, 20 ατόμων περίπου περίμεναν την “πράσινη” αποστολή στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει το τριφύλλι και αποδοκίμασαν τους παίκτες.

Μάλιστα οι φίλαθλοι της Φενέρ έβρισαν και κινήθηκαν απειλητικά προς τον Εργκίν Αταμάν, ενώ η ένταση δεν περιορίστηκε ούτε μέσα στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής τους Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News