Καμία επαφή με Βέμερ, έρχεται η τιμωρία

Πιο ορατός από ποτέ ο κίνδυνος υποβιβασμού - Επικυρώθηκε το δεύτερο -3

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν κάνει καμία προσπάθεια για να αποφευχθεί το μοιραίο και η αφαίρεση τριών βαθμών από την υπόθεση Βέμερ. Το μοναδικό που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της τιμωρίας.

Από τον Βέμερ… θα το βρει ο Παναθηναϊκός, εάν δεν δραστηριοποιηθεί λίαν συντόμως. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν έκαναν καμία προσπάθεια για να βρουν έστω και στο παρά πέντε την χρυσή τομή με την πλευρά του Γερμανού μπακ. Τι σημαίνει αυτό;

Από στιγμή σε στιγμή θα βγει η επίσημη ανακοίνωση της τιμωρίας και ο Παναθηναϊκός θα χάσει από το σακούλι του τρεις βαθμούς. Γεγονός που επί της ουσίας βγάζει τον Παναθηναϊκό εκτός της διεκδίκησης της πέμπτης θέσης για να «σβηστεί» η έτερη ποινή του αποκλεισμού από την Ευρώπη (λόγω και του προγράμματος της Superleague).

Ο Παναθηναϊκός θα έχει προθεσμία μέχρι και την επόμενη Τετάρτη για να πληρώσει τα χρωστούμενα στον Βέμερ και να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News