Μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Να αφήσουμεη τα οπαδικά προβλήματα - Ζέλικο, Παύλος, Θανάσης έχτισαν την πράσινη Αυτοκρατορία»

Μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Να αφήσουμεη τα οπαδικά προβλήματα - Ζέλικο, Παύλος, Θανάσης έχτισαν την πράσινη Αυτοκρατορία»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

«Ο σύλλογος είναι πάντα υπεράνω προσώπων και από τη στιγμή που σαν σύλλογος, συνολικά, δεν περνάμε και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας μας, εγώ αυτό που θα ήθελα να ζητήσω απ’ όλους είναι τα προσωπικά προβλήματα, ή τα συνδεσμιακά ή οπαδικά ή οποιαδήποτε προβλήματα να τα βάλουμε στην άκρη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πρόσθεσε:

«Πρέπει να κοιτάξουμε το καλό του Παναθηναϊκού, την επιβίωση του Παναθηναϊκού, να γιγαντωθεί ξανά ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα και μετά μπορούμε να καθίσουμε και να τα βρούμε μεταξύ μας. Προέχει όμως το καλό του συλλόγου».

Όσο για το τουρνουά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις 3 ομάδες που αποδέχθηκαν τις προσκλήσεις. Μας συνδέει μεγάλη ιστορία με τις 3 ομάδες. Με την Μακάμπι έχουμε μια μεγάλη φιλία, αγαπά το μπάσκετ όπως και εμείς. Με την Φενέρ κάναμε ότι καλύτερο για να αναπτύξουμε το άθλημα. Ο Ζέλικο με τον πατέρα μου και το θείο μου έχτισαν την Αυτοκρατορία. Η Αρμάνι επένδυσε στο άθλημα και τώρα πιστεύω πως θα τα πάει καλύτερα με τον Μεσίνα. Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ούτε τον Παύλο ούτε τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Να έχουμε μια καλή χρονιά και να μην υπάρχουν τραυματισμοί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News