Μεταγραφές: Ντρεοσί στο κατάλληλο timing

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα του Πιερ Ντρεοσί, καλοί παίκτες αυτοί που έφερε τον Γενάρη, ενώ μαθαίνουμε ότι έχει πάρει πάνω του και την δημιουργία του τμήματος σκάουτινγκ.

Μακάρι ο άνθρωπος να ριζώσει στην Ελλάδα και να προσφέρει στο σύλλογο αν και το παρελθόν του ιδιοκτήτη δεν συνηγορεί σε αισιόδοξες σκέψεις.

Ο μεγαλομέτοχος έχει αλλάξει τρία διαφορετικά μοντέλα «διακυβέρνησης» και εννιά φορές τεχνικό διευθυντή σε οκτώ χρόνια (Ελευθεράκης, Νταμπίζας, Φύσσας – Βόκολος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λυμπερόπουλος, Διαμαντόπουλος, Νταμπίζας, Ρόκα, Ντρεοσί).

Ο Γάλλος δεν είναι τυχαίος, στην πατρίδα του λένε τα καλύτερα, επιπλέον έχει μάθει να ριζώνει όπου δουλεύει, η πλέον βραχύβια θητεία ήταν… πενταετής!

Στην Paris FC κι ενώ προηγουμένως είχε μείνει έξι χρόνια στη Λιλ και έντεκα (!) στη Ρεν, στην οποία θήτευσε και ως προπονητής. Τεχνοκράτης και αξιοσέβαστο στέλεχος της γαλλικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας που σε επίπεδο υποδομών και κουλτούρας εμάς απλώς δεν μας…βλέπει καν!

Ο Ντρεοσί στα 61 του μοιάζει να ήρθε στο ιδανικό timing για τον Παναθηναϊκό, έχοντας και εξαιρετικές σχέσεις με τον προπονητή (εκείνος τον πρότεινε στον Αλαφούζο), δεν θα άντεχε πάλι το σωματείο…ψυχροπολεμικές σχέσεις μεταξύ κόουτς και τεχνικού διευθυντή όπως έγινε με τους Δώνη-Ρόκα την περσινή σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News