Πρωτοπορεί ο Παναθηναϊκός: Σπέσιαλ event για το Final Four στο ΟΑΚΑ! (vid)

Πρωτοπορεί ο Παναθηναϊκός: Σπέσιαλ event για το Final Four στο ΟΑΚΑ! (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ανοίξει το ΟΑΚΑ τις ημέρες του Final Four στο Βερολίνο και είναι έτοιμη να υποδεχτεί χιλιάδες φιλάθλους που δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν στην Uber Arena.

Οι «πράσινοι» έχουν πάνω από 30.000 αιτήσεις για ένα «μαγικό χαρτάκι» για το Final Four, όμως δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν το κοινό τους, καθώς έχουν στη διάθεσή τους λιγότερα από 600 εισιτήρια.

Όπως τονίστηκε στην “Magic Euroleague”, ο Παναθηναϊκός Aktor θα ανοίξει το ΟΑΚΑ για το τριήμερο των αγώνων του Final Four και θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνες δέκα μέτρων, σε στυλ ΝΒΑ. Παράλληλα, θα ετοιμάσει ξεχωριστά events.

«Το ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις ημέρες του Final Four. Οι αγώνες θα προβληθούν σε γιγαντοοθόνη δέκα μέτρων. Οι μπουτίκ θα είναι ανοικτές, τα μαγαζιά για φαγητό, επίσης.

Θα είναι σαν μια ημέρα αγώνα. Με ένα εισιτήριο κάποιου κόστους, σίγουρα θα μαζέψουν πολλές χιλιάδες κόσμος.

Δεν θα ανοίξει το πάνω διάζωμα, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη οπτική στον αγώνα. Θα ανακοινωθούν όλα αυτά το υπόλοιπο διάστημα.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News