Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας - Γεμίζει πάνω από το μισό ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας - Γεμίζει πάνω από το μισό ΟΑΚΑ!

Επιστρέφουν τα εισιτήρια διαρκείας στον Παναθηναϊκό σε μια κίνηση της διοίκησης να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για το βροντερό παρόν που έδωσε τη φετινή σεζόν. Μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα μαγικά χαρτάκια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:

«Η απόφαση του Εργκίν Αταμάν είναι να μην αποκτηθεί παίκτης καλύτερος του Λεσόρ. Ο Ταβάρες είναι πρώτος, αν έχει κάνει μια μέτρια σεζόν, δεν θα ακυρώσουμε τον Ταβάρες. Μεταφέρουμε το ρεπορτάζ, δεν εκφέρουμε γνώμη. Κι αυτό, το είπαμε πριν ψηφιστεί στην κορυφαία 5άδα της Ευρωλίγκα ο Λεσόρ.

Περισσότερο χρησιμοποιήθηκε ως διαπραγματευτικό χαρτί ο Παναθηναϊκός για τον Ταβάρες. Από την πρώτη στιγμή έδειξε την επιθυμία του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν μια ομάδα μαζέψει και τον Βεζένκοφ και τον Μήτογλου, και τον Χεζόνια και τον Παπαπέτρου και τον Χουάντσο, το πιο πιθανό είναι τον Σεπτέμβριο να διαλυθεί αυτή η ομάδα.

Καταλαβαίνω και την αγωνία που έχει ο κόσμος, αλλά δεν είμαστε σε θέση να ανοίξουμε μεταγραφικά θέματα. Κρατάω μικρό καλάθι για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Οι προεργασίες έχουν γίνει, έχει φέρει 4-5 θέματα εκεί που θέλει ο Παναθηναϊκός. Αυτό που φαίνεται, θα γίνει. Ο Παναθηναϊκός θέλει να δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων 15 ετών.

Υπήρχε μια σκέψη εδώ και καιρό, για το αν θα προσθέσει παίκτη στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Η σεζόν θα τελειώσει 10-11 Ιουνίου, κρατήστε αυτό το θέμα. Η απόφαση από το προπονητικό τιμ του Τριφυλλιού είναι πως δεν αξίζει τον κόπο να μπει στη διαδικασία να πάρει παίκτη. Τις επόμενες δέκα μέρες η ομάδα πρέπει να προπονηθεί για τους δύο αγώνες του Βερολίνου.

Δεν υπάρχει στο μυαλό του ότι υπάρχει ρίσκο, επειδή όλοι σκέφτονται τον Λεσόρ, που θα παλέψει με 4 σέντερ ουσιαστικά. Δεν βλέπω τον Ολυμπιακό να κόβει ψηλό, η όποια απόφαση θα πρέπει να έχει παρθεί μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Δεν θα αποκτηθεί σε αυτό το κομμάτι της σεζόν κάποιος ψηλός.

Αυτό δείχνει και μια φιλοσοφία του Αταμάν ότι την πραγματική εμπιστοσύνη στους παίκτες είναι αυτός που την έχει δώσει εδώ και μια 10ετία στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να το ψάξουμε, πότε συνέβη κάτι ανάλογο. Η μεταγραφή του Ναν ήταν προσχεδιασμένη. Το γλυκό θα το έπαιρνε.

Ακόμα και τις εποχές του Ομπράντοβιτς που ήταν κι αυτός οπαδός της σταθερότητας, θα πρέπει να το δούμε αν έχει υπάρξει σεζόν χωρίς καμία αλλαγή. Φανταστείτε ότι ο Ολυμπιακός έκανε 4 μεταγραφές μέσα στη σεζόν. Και ο Παναθηναϊκός είχε τρία χειρουργεία. Υπήρχαν τραυματισμοί. Τον Χουάντσο τον περίμεναν για οκτώ εβδομάδες. Αυτή είναι η αληθινή στήριξη. Αν δικαιωθεί, θα το δούμε στο τέλος. Καταγράφουμε την απόφαση του προπονητή.

Θα εκπλήξω κάποιους, ότι αυτό που ακούμε από την αγορά, είναι ότι ο Παναθηναϊκός αν έπαιρνε παίκτη, αυτός θα ήταν κοντός και όχι ψηλός.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δημήτρης Μωραϊτης δεν έχει παίξει σε σημαντικά παιχνίδια, όχι μόνο με τον Άρη.

Για το θέμα με τα εισιτήρια, είναι ένα θέμα που είχε ξεκινήσει από τη συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό ωρίμασε η απόφαση και έχουμε είδηση-έκπληξη. Η απόφαση του Γιαννακόπουλου, προφανώς, σε τέτοια θέματα, είναι να ανοίξει το ΟΑΚΑ ως μια μορφή ανταπόδοσης για αυτό που έχει συμβεί φέτος.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ένα γήπεδο που έχει αλλάξει τις συνήθειες των φιλάθλων. Η απόφαση είναι να ανοίξει το γήπεδο, να ανοίξει τον αριθμό των διαρκείας, τουλάχιστον το μισό ΟΑΚΑ και να αφήσει ένα υπόλοιπο κομμάτι για τα μεμονωμένα εισιτήρια. Ήταν λίγο ζόρικο το φετινό, ότι θα έπρεπε να στηθούν όλοι στις ουρές. Το σημαντικό είναι πως τα διαρκείας ανοίγουν αυτήν την εβδομάδα με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News