Η αστοχία έφερε την ήττα για τον Παναθηναϊκό!

Η αστοχία έφερε την ήττα για τον Παναθηναϊκό!

Εμφανώς βελτιωμένος μετά την διακοπή εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός αν και γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0 στο Γ.Καραϊσκάκης.

Ο παθητικός ρόλος στο πρώτο ημίχρονο τιμώρησε τον Παναθηναϊκό, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε ότι μπορεί να παίξει στα ίσα τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός.

Ο Παναθηναϊκος από την πλευρά του είχε αμυντική προσέγγιση στο ματς ενώ δεν απέφυγε αρκετά λάθη λόγω της πίεσης των Πειραιωτών.

Στο 21ο λεπτό ο Ραφίνια έκανε συρτή μπαλιά στον Μασούρα με τον Διούδη να αποκρούει αλλά τον Φορτούνη να κάνει το 1-0 στην επαναφορά.

Στην συνέχεια του ημιχρόνου οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 34′ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χατζηγιοβάνης, έπιασε καρφωτή κεφαλία από την καρδιά της περιοχής όμως οι μπάλα πέρασε εκατοστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σα.

Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο του ματς και τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει χώρους.

Ο Μπολόνι ξεκίνησε με δύο αλλαγές το δεύτερο μέρος με τον Σαβιέρ να περνάει στην θέση του Χουανκάρ και τον Αλεξανδρόπουλο στην θέση του Σένκεφελντ.

Οι πράσινοι πίεζαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57′ μετά από κόρνερ του Χατζηγιοβάνη ο Μαουρίτσιο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει την κοντινή προβολή, μετά από γύρισμα του Καρλίτος με τον Σα να αποκρούει εξ’ επαφής.

Οι παίκτες του τριφυλλιού συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο με τον Ολυμπιακό να μην δείχνει απειλητικός.

Στο 77′ οι πράσινοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 με τον Ζαγαρίτη να σεντράρει και τον Μακέντα να πλασάρει λίγο άουτ.

Στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός έψαξε την ισοφάριση όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον τελικό σκορ να είναι 1-0

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News