Αλκμάαρ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Αλκμάαρ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Αλκμάαρ - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 18/07/2018 – 20:30
  • AFAS Stadion

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αλκμάαρ στην Ολλανδία, στο πρώτο επίσημο φιλικό του Τριφυλλιού, πουτ βρίσκεται εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του…

Η ενδεκάδα του τριφυλλιού θα αποτελείται από τον Διούδη που θα καθίσει στην εστία, τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο, Οικονόμου τριάδα στην άμυνα, τους Κουλιμπαλί-Ινσούα στα άκρα, οι Κάτσε και Δώνη θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, ενώ οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης θα παίξουν στα «φτερά» της επίθεσης.

Όσον αφορά στην κορυφή το πιθανότερο σενάριο είναι η συμμετοχή του Πίσπα, αλλά παίζει και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρεγκάκος. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Τζανδάρης.

Τηλεοπτική κάλυψη δεν θα υπάρχει, ωστόσο το Newspao.gr θα δώσει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, μέσω Live Streaming.

Δηλώσεις Ματίας Γιόχανσον:

«Έχουμε πραγματικά όμορφα συναισθήματα, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Έχουμε ξεκινήσει με δυνατές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για ένα επίσης δυνατό βασικό στάδιο προετοιμασίας. Πάμε στην Ολλανδία για να δουλέψουμε σκληρά. Θέλουμε να προετοιμαστούμε το δυνατόν καλύτερα για την σεζόν που βρίσκεται μπροστά μας.

Η περσινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν, δεν σκεφτόμαστε όσα έγιναν πέρσι. Πλέον κοιτάμε μόνο το μέλλον και το πως θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό.

Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στην ομάδα. Σίγουρα όμως αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι πως είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έχουμε έναν καλό προπονητή και μία καλή ομάδα συνολικά. Μία ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να πετύχει τους στόχους της. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν προκειμένου να δείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 20:30 και δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση

Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός Live Streaming

 

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/publ/friendly/friendly/18_7_2018_20_30_az_alkmaar_panathinaikos/45-1-0-8535

http://www.sportingvideo3.com/20180718/vv5b4e7b14c2cde6.94303715-1997343.html

http://live2all.me/football/2630313/az-alkmaar-vs-panathinaikos-live/

http://eredivisie-stream.net/live/az-alkmaar-live-stream-1/channel-1/

http://eredivisie-stream.net/live/az-alkmaar-live-stream-1/channel-2/

http://eredivisie-stream.net/live/az-alkmaar-live-stream-1/channel-3/

http://eredivisie-stream.net/live/az-alkmaar-live-stream-1/channel-4/

http://eredivisie-stream.net/live/az-alkmaar-live-stream-1/channel-5/

Αλκμάαρ – Παναθηναϊκός Live Streaming

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News